Årsoppsummering

den

Dette var mest stas i 2015: at jeg møtte Johannes. Livet er så utrolig tilfeldig, og man kan vel ikke være annet enn takknemlig for at man krysser vei med folk man passer så godt sammen med. Han er en av de snilleste og fineste menneskene jeg noensinne har møtt. Jeg er rett og slett veldig heldig!

Råeste kulturopplevelse: det var mye god musikk i 2015! Chainsmokers, Elliphant, Odesza, Major Lazer og Galantis fant veien inn på min spilleliste. Og jeg fattet ny interesse for Broiler, Alesso og Diplo. Ellers var det veldig gøy å se Avicii så live som EDM kan bli, under Findings Festival i Oslo.

11049106_10153237938115971_3999837282380105861_n

Beste film eller serie jeg så: beste filmer var nok The Talented Mr.Ripley og Django Unchained. Litt sent ute jeg som vanlig. Nå vil jeg gjerne se Bridge of Spies, Joy og The Revenant. I tillegg henger jeg kraftig etter med The Hunger Games-filmene som selvfølgelig må sees!

Verste film var Black Mass- den føltes som et hardtprøvende forsøk på en ny Goodfellas, og Johnny Depp var bare ikke god i den.

black-mass-depp-1280jpg-32cad0_1280w

Beste bok: jeg leste vel bare én bok i år, og det var Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larsen. Den var god å ha i en tid da jeg lurte veldig på hva jeg skulle gjøre med livet mitt. Ekstra morsomt var det at Erik begynte å følge meg på Instagram og likte bilder jeg la ut av hestene og andre hverdagsglimt, «digital peptalk». Det satte jeg stor pris på da jeg var i Sverige og kjente at dette nok ikke var det jeg lette etter!

Vurderte også å lese Stalker av Lars Kepler, men kom aldri så langt. Jeg får ta fatt på den neste år. Her er beskrivelsen;

«For ni år siden ble presten Rocky Kyrklund dømt til psykiatrisk behandling for et brutalt mord. Selv han husker ingenting av hendelsen. Etter en alvorlig bilulykke lider han av regelmessige blackouter. 

Sommeren han skal tilbakeføres til samfunnet mottar politiet en filmsekvens av en kvinne i et vindu. Neste dag blir kvinnen funnet død i sitt hjem. Det er ikke bare voldsnivået som får politiet til å tenke på Kyrklunds gamle mord. Så dukker en ny film opp hos politiet. 
Politiet kommer ikke til å løse saken uten Joona Linna. Problemet er at Joona har vært forsvunnet i over et år. Nesten alle tror han er død. Nesten alle.»

Trenden jeg ble lei av: manbuns, helskjegg, den jentefrisyren med en tust i en ball høyt bak på hodet. Generelt hipsterstilen med blazere, ankellange rutete dressbukser og tversoversløyfer. Bloggere som sponses med alt fra vaskepulver til vippeserum og skriver overivrig om det. Mørk leppestift, Restylane og kontureringssminke.

Jason-Man-Bun-Hairstyle

Favorittplagg: skinnjakka mi fra Mango- jeg så den på sommersalget deres men den ble utsolgt med én gang. Så fulgte jeg med om den kom inn igjen, noe den gjorde. Bestilte den på mobilen i pausa på jobb. Heldigvis passet den perfekt og er av veldig god kvalitet!  Dette er vel det eneste bildet jeg har av den;

11903835_10153492653410180_7706275155972110164_n

Her hang jeg mest: på jobb. Det være seg enten på sykehuset, sykehjemmet i Fræna eller på distriktspsykiatrisk poliklinikk. Og så har jeg jo selvfølgelig vært i stallen så og si hver dag hele året!

Favorittkontoene å følge på Insta: jeg følger mange rytterkontoer for litt hverdagsinspirasjon. @sofieburman, @tina_dufour, @ninasrader, @@aleecejarman, @louisenybergln, @alisevoken, @evelynsander, @jowallter og @christinegjerstad. Det er også mange dyktige hestefotografer som virkelig nailer øyeblikk etter øyeblikk med kameraet, favorittene er @appawoosa og @threiner.

12066023_883910491657707_6209359431181927522_n

Beste låt: Chainsmokers «Roses». Nydelig sang!

Oh, I’ll be your daydream, I’ll wear your favorite things
We could be beautiful
Get drunk on the good life, I’ll take you to paradise
Say you’ll never let me go

Stilen jeg kjørte mest: stallklær og sykepleieruniform… Om jeg skulle være fin ble det Acne Pistols sammen med jeans, skjerf og kåpe.

unnamed

Et favoritt-mobilbilde: et bilde fra en varm sommerdag på hytta. Med Cola-boks og Donald-pocket!

11038646_10153425437590180_2865607794897926758_n

Dette gleder jeg meg mest til i 2016: Tiësto-konsert i Trondheim sammen med Tina i januar. Bestilte hotell i dag. Oslo-weekend i juli sammen med Johannes der vi skal på konsert med Rihanna, The Weeknd og Big Sean. Johannes generelt egentlig! Å delta på treninger og stevner med Quintendo og se fremgangen. Og forhåpentligvis klare å legge hverdagskabalen bedre enn nå…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s