Refleksjoner

den

Mye om kjøp og salg her for tiden. Men nå er altså Quintendo offisielt solgt. Kontrakten er signert og hesten er betalt! Litt trist var det å gjøre unna det siste papirarbeidet- det hele ble så åpenbart for meg. Og det er klart at man savner selve hesten, den personligheten som man har samarbeidet med i timesvis hver dag i snart et og et halvt år. Jeg har også en særlig svakhet for unghester, de er uskyldige og utfordrende på samme tid. Og det har såklart vært mange fine øyeblikk.

Heldigvis har jeg ingen anger. Quintendos nye eier tar så godt vare på ham. For noen uker siden debuterte de på stevne, hans første, med nullrunder og premie i begge klasser. Han får det bra fôr, stor boks og paddock, og når våren kommer blir det å gå på beite også. Han trenes variert og stelles etter alle kunstens regler. Alt er bare tipp topp. Så han har det veldig bra- og det er det viktigste.

Men det er vel også viktig at jeg skal ha det bra. Og det å ha hest har for meg nok vært mer stressende enn hva jeg har turt å tenke på. Det har konstant vært ganske store utgifter, som det jo er når man driver med hest. Og hadde jeg hatt stor glede av det hadde jeg nok bitt i det sure eplet og kanskje ikke tenkt så mye over det økonomiske. Men motivasjonen bak å holde på har vel ikke vært helt riktig. Det har vel vært mer av gammel vane og ikke av den gleden som jeg har hatt tidligere. I tillegg har jeg kjent veldig på det å nesten alltid ha dårlig tid, som for meg har vært en ganske stor stressfaktor. Det å kunne ha fullstendig fri til å gjøre akkurat det jeg vil, er luksus!

Det er en stor overgang og en ny hverdag. Men en hverdag som jeg tror kan fungere bedre etterhvert for meg. Igjen må jeg bare få «sende en takk» til hestene jeg har hatt opp igjennom årene. Barndommen og ungdomstiden med hest ville jeg ikke ha byttet mot noe annet.

1891298_10153362118035180_5423477017937958164_n

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s